Geçtiğimiz aylarda Instagram üzerinden canlı yayınlara başladığımız Başarı Hikayeleri serimizde her hafta başarılı bir Fongogo’cuyu konuk ediyoruz.

1- Beyoğlu Sineması ‘Sayenizde’ sloganıyla başlattığı kampanyasıyla Fongogo’da rekora imza atmıştı. Büyük bir dayanışma örneği gösterilen bu kampanyada Fongogo rekoru kırılarak 142.500 TL toplanmıştı! Ses getiren bu kampanyanın ardından Beyoğlu Sineması Genel Koordinatörü Gülşah Özük’le gerçekleştirdiğimiz canlı yayını izlemek için buraya tıklayın!

2- Kumbaracı50 Beyoğlu Sinemasının ardından yeni bir rekora imza attı. Ekip olarak şaşkınlıkla takip ettiğimiz fonlama sürecinde ilk haftada 200.000 TL’lik hedef fonlarını geçerek büyük bir başarıya imza attı. Proje sonunda 264.500 TL toplayarak Fongogo tarihinde yeni bir rekora imza attılar ve fonun bir kısmını diğer tiyatro salonlarıyla paylaşarak örnek bir dayanışma örneği daha sergilemiş oldular. Kumbaracı50 kurucularından Gülşah Kadim ve Yiğit Sertdemir canlı yayında konuğumuz oldular, bu keyifli sohbeti buradan izle!

3- PoliticCast podcast yapımcısı Rıfat canlı yayında konuğumuzdu. Politika ve haber kategorisinde podcastleri dinleyicilerine başarıyla sunan Rıfat, toplanan destekle kendi yayınlarını daha kaliteli hale getiren yatırımlar yapmıştı. Hayali Fongogo ile hayat bulan proje sahibiyle yaptığımız keyifli canlı yayını buradan izleyebilirsiniz.

4- Puduhepa ve Kız Kardeşleri projesinin sahibi Renan Hanım canlı yayındaki konuğumuzdu. Anadolunun gerçek kahramanları var: Kadınlar! diyerek yola çıkan proje sahibi 3 ayrı projesiyle de Fongogo’da başarıya ulaştı! Başarı hikayelerini anlattığı yayını buradan izleyip, çok ses getiren projeler hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz!