Hep Beraber İşletmelere Cansuyu Olalım!

Covid-19’dan dolayı evlere kapandığımız bugünlerde belki de ekonomik olarak en büyük zararı küçük ve orta çaplı işletmeler görecektir. Biz de Fongogo olarak işletmelerin hayatta kalma savaşı verdikleri bu zorlu günlerde işletmeleri kitlelerle bir araya getirerek önümüzdeki dönemde çalışanlara cansuyu olabileceğimizi düşünüyoruz.

closed-pub

Nasıl Çalışır?

Fongogo, ödül bazlı bir kitlesel fonlama platformudur. Platformumuzda aradığınız toplam destek miktarını, ‘ödül’ adı verdiğimiz ürün ya da hizmetlerinizin ön satışını yaparak ilerideki bir tarihte gerçekleştirme taahhüdü vererek topluyorsunuz. Şu an yaptığınız ön satışlarla ihtiyacınız olan kaynağı kitlelerden topluyorsunuz ve önümüzdeki dönemde vaad ettiğiniz hizmeti vermeyi taahhüt ediyorsunuz. Ne kadar çok destekçi o kadar toplanan fon! Bu nedenle kampanyanızı bütün çevrenizle paylaşıp çevrenizin de duyurmasını istemeniz son derece önemli.

Kampanya oluştururken bilmeniz gereken birkaç husus aşağıda listelenmiştir:

Süre: Fongogo’da STK olarak 3 aya kadar, şahıs yada şirket olarak 2 aya kadar kampanya süresi belirlenebilir. İhtiyacınızın aciliyetine göre kampanya sürenizi belirlemenizi tavsiye ederiz. Fon aktarımı bu süre sonlandığında olacaktır.

Hedef: Aradığınız toplam destek miktarı. Hedefinizin önümüzdeki 2-3 aylık ihtiyacınız olan miktar olduğundan emin olmalısınız.

Video: Kendinizi, yaptığınız işi ve sunduğunuz ödülleri tanıtan ve ihtiyaç duyduğunuz desteği ne için kullanacağınıza dair bilgi

Hakkında: Kendinizi ve yaptığınız işi kısaca tanıtıp ihtiyaç duyduğunuz desteği ne için kullanacağınıza dair bilgi girmenizi rica ederiz.

Ödüller: Satışını yapmak istediğiniz ürün ya da hizmeti içeren ve farklı destek seviyelerine hitap edecek ödüller oluşturmalısınız. Bu ödüller ön satışını gerçekleştireceğiniz hizmet kalemleri olacak.