Proje sahiplerinin geri bildirimlerini dinledik ve daha verimli bir kitlesel fonlama kampanyası yürütmeleri adına proje sahiplerine özel yenilikler getirdik!

İlk bahsetmek istediğimiz güncelleme ödüllere görsel ekleme oldu. Bu yenilik ile proje sahipleri ödüllerini potansiyel destekçilerine daha iyi tanıtma şansına sahip oldu. Sunduğunuz her ayrı ödüle farklı görseller ekleyerek ürününüzün tanıtımı görsel ile süsleyebilir, proje içeriğini daha ilgi çekici düzende sergileyebilirsiniz!

Proje sahipleri için geliştirdiğimiz özelliklerin hepsini kampanya aktifken kullanılabilecekler. Kampanya devam ederken ödül listesi indirme, ödül ekleyip çıkarma, güncellemeler bölümünü kullanarak destekçilerini aktif tutma ve takipleşme sisteminin detaylarına ulaşmak için okumaya devam et.

Şimdiye kadar proje sahiplerine fonlama süreci sonrası projeleri başarılı sonlandığı takdirde fon transfer sürecinin ardından ödül listesinini iletiyorduk. Fakat proje sahiplerinin talebi üzerine fonlama süreci devam ederken artık kimin hayal ortağı olup ne kadarlık destekte bulunduklarına kendileri ulaşabilecekleri ve buna göre kampanya stratejilerini geliştirebilecekleri bir özellik sunmaya karar verdik. Her destek sonrası güncellenen ödül listesine indirmeniz artık çok kolay! Proje sahibi olarak projeni açtığın üyelik üzerinden giriş yaparak sayfanın sağ üst tarafında bulunan isminin yazılı olduğu kısma tıklayıp profiline gitmen gerekiyor. Ardından projelerin sekmesinden canlı olan projende düzenle butonuna tıkladıktan sonra güncellemeler bölümünden ödül listene ulaşabilirsin!

Yine ödüllerle ilgili diğer bir yenilik ise, projen devam ederken ödül ekleme/çıkartma özelliği. Kampanyanın gidişatına göre aksiyon alabileceğin bu özellik ile kampanyanın başarılı olma olasılığı artacak! Önemli not: Daha önceden desteklenen ödül üzerinde herhangi bir güncelleme yapamazsın.

Ayrıca belirtmekte fayda varki kampanya aktifken güncellemeler bölümünde kampanyanın gidişatı hakkında destekçilerine bilgi verebilir, potansiyel destekçine projeyle alakalı daha çok ve güncel bilgi verebilirsin. Güncellemeler bölümündeki paylaşımın direk olarak destekçilerine mail yoluyla gideceğini hatırlatmak isteriz! Ayrıca SSS kısmında projenle ilgili merak edilen her soruyu yazıp cevaplayabilirsin. Böylece kampanya aktifken tek tek açıklama yapmak zorunda kalmadan vakit kazanabilirsin!

Son olarak istediğin Fongogocuları takip ederek destek oldukları projeleri anında görebileceğin takipleşme sistemini geçtiğimiz hafta yayına aldık. Takip ettiğin Fongogocuları toplu halde kendi profilindeki Takip Listesi bölümünden görebilirsin. Bildirimler bölümünden izin verirsen takip ettiğin kişilerin verdiği destekleri mail yoluyla alıyor olacaksın.

Sizlerden gelen geribildirimleri dinleyerek Fongogo’yu sürekli geliştirmeye gayret ediyoruz. Umarız ki bu yenilikler hayallerinize hayat bulduran Fongogo yolculuğunuzda sizlere fayda sağlar!

Sizlerden de görüş almak bizi çok mutlu eder. Fikirlerinizi ve geri bildirimlerinizi bu yazını altına yorum olarak yazabilir veya info@fongogo.com adresine mail olarak gönderebilirsiniz.