Kitlesel fonlama yaygınlaştıkça, Fongogo’yu birçok farklı alanda çözüm olarak görmeye başlıyoruz.

Rock FM’in Krock olduğu dönemden satıldığı döneme kadar Genel Yayın Yönetmeliğini sürdüren Metehan Mert Çakır, Rock FM’in isim hakkını alabilmek için dinleyicileri ile el ele vererek kitlesel fonlamaya katıldı. Rock FM Geri Dönsün! kampanyası ile Rock FM markasının haklarını almaya kararlılar. Sonrasında, Rock FM’i karasal yayına yeniden sokmak için çalışmalarına başlayacaklar.

Rock FM 18 yıl boyunca kült bir radyo kanalıydı. Rock FM, sadece Rock müziğini değil, rock n roll kültürünü ve yaşam tarzını da temsil etti. Şu an sosyal medyada binlerce kişi projenin hayata dönmesini sabırsızlıkla bekliyor.  Neredeyse, hedeflerinin yarısından çoğuna ulaştılar. Sabırsızlıkla geri kalanı için ciddi bir kampanya yürütüyorlar. Toplanılan destek karşılığı verilen ödüller ise çok keyifli. Destekçi 100 TL’ye Rock FM partisine giriş yapabilirken, 250 TL’ye  program sunucusu olabilecek.

Fongogo ekibi olarak, yıllarca dünlediğimiz Rock FM’in kitlesel fonlama ile yeniden hayat bulmasını çok anlamlı buluyoruz. Biz de çam sakızı çoban armağını program sunuculuğuna talip olduk 🙂 Tüm dinleyicileri bekleriz..   RockFMpic