Geçtiğimiz ay Instagram üzerinden canlı yayınlara başladığımız Başarı Hikayeleri serimizde her hafta başarılı bir Fongogo’cuyu konuk ediyoruz.

  1. Bilim odaklı çocuk ve genç girişimcilik merkezi Fikir Değirmeni’nin kurucusu Burak Kartal başarılı bir kitlesel fonlama kampanyası yürütmede samimi bir video çekiminin ve toplayabileceğiniz kadar fonu hedef fon miktarı olarak belirlemenin önemi üzerinde duruyor. Videonun detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.
  2. 7 başarılı kitlesel fonlama kampanyası yürüterek seri Fongogo’cu ünvanını hak eden Perçin İmrek başarılı olmanın sırlarını anlatıyor. Güncel kontaklarını bir Excel listesinde toplayarak hepsine birer özel mesaj göndererek yürüttüğü projesi için destek istiyor. Destek vermeyenlere kızmadan olaya istatistiki bakmanın faydasını anlatıyor. Kitlesel fonlama bir değer yaratıp insanları o değerin içinde bulunma ve destek olma fırsatını vermek diyor ve bu enerjiyi karşı tarafa ulaştırmanın ne kadar önemli olduğunu vurguluyor. Videonun tamamına ulaşmak için buraya buyurun.
  3. Shortbyshort platformu kurucusu kısa ve uzun metrajlı film yapımcısı Bulut Reyhanoğlu filmlerin hayat bulması için Fongogo’yu tercih edenlerden. Fongogo’nun en çok başvuru alan ve en başarılı projelerinin yer aldığı film kategorisiyle ilgili başarılı proje yürütmenin detaylarını merak ediyorsanız videonun tamamını buradan izleyebilirsiniz.
  4. Rengarenk Umutlar Derneği platformu YK üyesi ve iletişim koordinatörü Dilan Taşdemir Başarı Hikayeleri Instagram canlı yayın serisinin 4. konuğu oldu. Dayanışmanın Ev Hali projeleriyle Cansuyu kampanyasıyla Diyarbakır’da özellikle ses getiren projenin detaylarını buradan izleyebilirsiniz.
  5. Amed Şehir Tiyatrosu #bicesaret kampanyasındaki projesiyle Fongogo rekoruna koşmuştu. Diyarbakırda alternatif sahne kurmak isteyen ekip tam olarak 96.050 TL toplayarak hedeflerinin de çok üstüne çıkıp başarılı olmuşlardı. Proje sürecini tiyatronun yönetmeni ve oyuncusu olan Berfin Emektar süreci bizlere aktardı. Keyifli yayının bant videosunu buradan izleyebilirsiniz.